Kids Surf Camp

Het is afgelopen jaar erg goed bevallen maar we moeten voor dit jaar (2021) nog even aankijken wat er mogelijk is en gaat zijn. Hopelijk kunnen we het doorzettten. Neem bij intresse gerust contact op.


Zin om de kids weer lekker bezig te zien?

Dit voorjaar en zomer zijn er weer plannen voor Kids Surf Camps in het Delftse hout! Lekker leren windsurfen in 3 dagen tijdens de Kids Surf Camps, wie wil dat nou niet?

Wat is Kids Surf Camp?

Tijdens het windsurf camp leren kinderen alle basics van windsurfen. Ze leren hoe gaaf het is om gezamenlijk met boards en zeiltjes op het water bezig te zijn. Dat ze gebruik kunnen maken van de kracht van de wind en invloed daarmee uit kunnen oefenen op materiaal. Het blijft een mooi element dat je jezelf voort kan laten sturen door wind, en dit werkelijk z’n uiting heeft in dat we één board kunnen sturen en snel kunnen laten varen.

Ze leren om veilig en zelfstandig met materiaal om te gaan, en wat ze zouden moeten doen in noodsituaties. Bovendien leren ze om samen te werken met andere kinderen. Dit is iets wat wij heel belangrijk vinden. Surfen is iets wat we met elkaar willen beleven. Daarin kunnen we vaak ook genieten van hoe de ander vaart.

We verzorgen een  dag programma voor de kinderen waarbij ze een snack, middag eten en een (gezonde) surf smoothie krijgen! De dag begint om 10 uur en eindigt om 16 uur. Wees een kwartier van te voren aanwezig.

Dus neem je zwembroek mee en schrijf je hier onder in. Heb je vragen of kom je er niet uit mail dan gerust Fun@SupDelft.nl !