SUP-les – Intro €20,-

Alhoewel suppen een laagdrempelige activiteit is om mee te starten, is er meer techniek te leren dan je zou denken. Onze gediplomeerde SUP-instructeurs gaan met mensen van allerlei niveaus het water op. De SUP-intro is de ideale les voordat je een SUP bij ons huurt. In 75 minuten leer je hoe je rechtdoor gaat, moet sturen, moet stoppen, waar je op het board moet staan en hoe je weer veilig aanlegt bij terugkomst.

We zijn actief op het Delftse hout. Op de unieke locatie het Delftse hout zijn nu wekelijks SUP’ers actief. De plas is beschut door veel bomen en daardoor om veel dagen per jaar ideaal om op te suppen. Veel verschillende boards liggen voor je klaar. Of je nu klein of lang, licht of wat zwaarder bent. We hebben altijd een SUP die bij je past! Ook zijn er wetsuits aanwezig mocht het wat frisser zijn. Na afloop kun je je omkleden in de kleedkamers en eventueel nog een warme douche nemen.

Suppen is laagdrempelig maar ook ontspannend en daarnaast een combi van ontspanning en inspanning. Je kan er ook zeker een work-out van maken als je met meer snelheid wil varen. Door de prachtige groene omgeving van de natuur bij het Delftse hout bieden wij een unieke ervaring voor jong en oud.

Boek gelijk je les via het onderstaande formulier:

Heb je al eerder geSUPt en zoek je een vervolg? Ga dan voor onze gevorderdenles of SUP-toer!

Gevorderdenles SUP