Wim Hof Method

Wil je in contact komen om zo meer te weten stuur dan een berichtje naar:

Focus@dipdelft.nl of +31 6 22 39 25 46

Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode:
Ademhalingstechniek,
Koude training, (ijsbad)
en Toewijding. .

Location
Bospad 1, Delft, Netherlands


INFO
Bij de oudste windsurfvereniging van Nederland op het mooiste plekje van Delft geef ik deze workshop.

De locatie biedt zoveel mogelijkheden om de verschillende elementen van de Wim Hof Methode te ontdekken en te verkennen.

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshopβ€” denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje β€˜Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

10:00Meet and Greet
10:300-meting
11:00Basis ademhaling
12:00Eerste koude ervaring
12:30Lunch
13:00Ken je eigen kracht
13:15Ademhaling variatie
13:30Koud Water Ervaring (IJSBAD)
15:00Afsluiting en goodbye
Ga voor boekingen en meer informatie naar https://dipdelft.nl