Wim Hof Method (Fundamentals & Advanced)

WHM Fundamentals
za 30 April (zaterdag) 10-15u
ma 16 Mei (volle Maan) 18-23u
zo 22 Mei (zondag) 10-15u
zo 19 Juni (zondag) 10-15u

24 April 2022 (advanced) door Rutger Thielen

Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding

3 pijlers van Wim Hof Methode

Plaats jezelf in de bekwame handen van Rutger Thielen, gecertificeerd WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode:
Ademhalingstechniek,
Koude training, (ijsbad)
en Toewijding.

Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

Location
Bospad 1, Delft, Netherlands


INFO
Bij de oudste windsurfvereniging van Nederland op het mooiste plekje van Delft geef ik deze workshop.
De locatie biedt zoveel mogelijkheden om de verschillende elementen van de Wim Hof Methode te ontdekken en te verkennen.

Wim Hof Method Fundamentals door Rutger Thielen

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshopβ€” denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje β€˜Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

10:00Meet and Greet
10:300-meting
11:00Basis ademhaling
12:00Eerste koude ervaring
12:30Lunch
13:00Ken je eigen kracht
13:15Ademhaling variatie
13:30Koud Water Ervaring
15:00Afsluiting en goodbye

Wim Hof Methode Advanced


De volgende stap na WHM Fundamentals, Wim Hof Method Advanced

ben jij er ook bij

De advanced workshop van de Wim Hof Methode gaat net een stapje verder. Waar we in de fundamentals kennis hebben gemaakt met de elementen van de methode en de basistechnieken hebben ervaren, gaan we in deze workshop verdiepen en spelen met de variabelen die in ademhaling, focus en kou zitten.

In de workshop zullen we gedurende de dag verschillende onderzoeken van de Wim Hof Methode laten passeren en daarbij de link leggen naar wat dat voor jou kan betekenen, waarbij we natuurlijk ook de theorie in praktijk willen brengen en daarmee oefenen.
Met de kou gaan we op zoek naar obstakels die jou tegenhouden je doelen te bereiken. Nog steeds doen we dit met aandacht voor veiligheid en op een gecontroleerde manier uit je comfort zone stappen en vertrouwen in jezelf en je eigen potentieel.

Na de advanced workshop ben je geΓ―ntroduceerd met power breathing, een aantal power of mind principes en ben je hopelijk geΓ―nspireerd om het in je dagelijks leven op te pakken wat voor jou werkt en juist dat verder te gaan benutten om je volledige potentieel te ontwikkelen

#BEATYOURBEST


Ruwe versie van het programma:

10:00 Welkom & intentie zetten voor de dag
10:30 Doornemen van radboud en brain over body onderzoek
11:00 Eerste lichaamsbewustzijnsoefening middels kou
11:30 Bruinvet activatie oefening
12:00 Reflectie moment met 4 gouden vragen
12:30 Lunch
13:30 Focus oefening en lunch verbranden
14:00 Powerbreathing
15:00 Kou als een spiegel
16:30 Inspiratie en Integratie in dagelijks leven
17:00 Afsluiting

Wat neem je mee:

De juiste intentie
2 handdoeken en je zwemkleding met eventueel badslippers
Comfortabele kleren en warme sokken
Wandel Schoenen
Korte broek

Als je mee wilt doen kun je de kaartjes hier kopen: https://supdelft.nl/wim-hof-method-delft/
Selecteer dan